Metainformasjon

Personvern

Selv om dette er en humorside tar vi personvern svært alvorlig. Vi samler ikke inn informasjon om våre brukere som kan spores tilbake til enkeltindivider uten samtykke. Vi sparer heller aldri på navn eller epost-adresser som blir oppgitt i tips en venn-funksjonen.

Dog benytter vi statistikk- og annonse-verktøy fra tredjepart som muligens plasserer og leser informasjonskapsler i brukernes nettlesere, eller bruker nettsporere til å samle inn informasjon som et resultat av annonsevisning på nettstedet. Disse informasjonskapslene inneholder ikke navn, adresser, e-postadresser eller telefonnummer.

Partner

Hvis du vil være vår parner er det bare moro. Det er flere måter du kan gjøre dette på.

Det enkleste er å lage linker til ting du synes er morsomt. Alt vårt innhold har permanente linker og du kan for eksempel linke til ett enkelt bilde ved å benytte følgende kode. Tallene ser du i adressefeltet i nettleseren din når du klikker rundt på sidene våre. <a href="http://kautokei.no/bilder/0000130.html">Alle veier leder til Rom</a> Tilsvarende kan du linke til en film ved å bytte ut katalogen. <a href="http://kautokei.no/filmer/0000078.html">Moro med førerkort</a> Hvis du ønsker å sende noen til den nyeste vitsen kan følgende kode benyttes. <a href="http://kautokei.no/vitser/">Vitser i Kautokei.no</a> Tilfeldig innhold kan linkes til slik. <a href="http://kautokei.no/bilder/tilfeldig.html">Tilfeldig bilde i Kautokei.no</a>

Hvis du vil ha humor direkte på din side kan det gjøres ganske likt som med linker, men med følgende kode. <a href="http://kautokei.no/bilder/0000129.html"><object type="image/jpeg" data="http://kautokei.no/bilder/KAUTOKEINO-0000129.JPG" width="750" height="500" /></a> For å ha morsomme ting fra oss på din side er det supert om du beholder lenken og gjerne legger ved en tekst som forteller hvor innholdet kommer fra.

Vi har ikke laget noen bannere for reklamebruk, men vil gjerne lage noen hvis du vil ha. Bare send oss en mail på lapp@hvh.no så lager vi noen.


Statistikk

Dette nettstedet ble lansert 30. Oktober 2008 og har per i dag 152 bilder, 91 filmer og 31 vitser i arkivet.